Lesmomenten

MINDFULNESS TRAINING

Onlangs werd er in ons midden een nieuw mensje geboren, en dat betekent dat ik een priori-tijd zogende mama ben! De volgende mindfulnesstraining zal in september 2018 van start gaan. Meer info volgt later. Als je graag mijn mails in verband met nieuwe trainingen, workshops, lessenreeksen enzo meer ontvangt, laat me dan je emailadres weten.

Praktische info:

We komen tijdens deze acht weken durende training elke week samen voor 2,5 uur. Tijdens deze sessies worden de kernaspecten van die specifieke les besproken, oefenen we samen verschillende soorten meditaties in, zowel in rust als in beweging, doen we aandachtsoefeningen en worden ervaringen uitgewisseld. Er is ook een pauze, met thee, water en een klein hapje.

De training is enkel als geheel te volgen, prijs: 300 euro. Na aanvang van de training is annulatie niet meer mogelijk.

Draag soepele kledij. Breng een dekentje mee en eventueel je favoriete meditatiekussen of -bankje. Er zijn yogamatten, bolsters, dekentjes, oogkussentjes en blokjes aanwezig.

Inschrijven via mail naar amaliavermandere@hotmail.com.

 


MINDFUL YOGA

Ik ben nog met moederschapsverlof tot eind juni. In juli en augustus 2018 verzamelen we op dinsdagavonden voor de zomeryoga op het malse gras aan de biopluktuin/kinderboerderij De Lange Schuur, van 20u tot 21u15, wees welkom! De andere lessen worden hervat in september 2018.

Je kan naast de groepslessen ook bij mij terecht voor een privéles, waarin meer ruimte en tijd is voor jouw persoonlijke verhaal. Enkel na afspraak. 50 euro per uur. Peter Benoitstraat 12, Oostende.

Voor de groepslessen in de Peter Benoitstraat: gelieve in te schrijven voor de hele reeks. De plaatsen zijn beperkt. Inschrijven per mail. Inschrijving is pas volledig nadat je van mij een bevestigingsmail met uitnodiging tot betaling ontving en na storting van het lesgeld. Als je op voorhand al weet dat je er enkele lessen niet kunt zijn (max.3 per reeks), kan dat in vermindering worden gebracht. Mocht je dan alsnog een les missen, dan kan die les  binnen de tijd van de lopende reeksen (trimester) op een ander lesmoment ingehaald worden. Gemiste lessen kunnen niet in een volgende reeks worden ingehaald. Er zijn enkele matten, kussens en blokjes aanwezig, maar breng indien mogelijk graag je antislipyogamatje en een dekentje mee. Gelieve tijdig aanwezig te zijn, zodat de les stipt kan beginnen. De lesruimte is toegankelijk een kwartier voor aanvang van de les.

Voor de groepslessen in het buurthuis Oud Hospitaal, het dienstencentrum ‘t Viooltje en De Loft, en de zomeryoga in de Biopluktuin: de lessen zijn vrij toegankelijk, dus je hoeft niet in te schrijven. In het Oud Hospitaal en ’t Viooltje zijn geen matjes, blokjes of kussens aanwezig. Breng graag je antislip-yogamatje, een yogablokje, 2 kussens en een dekentje mee. In De Loft zijn wel yogamatjes, kussens, blokjes en dekentjes aanwezig. Kom graag vijf minuutjes op voorhand, zodat de les op tijd kan beginnen. Tijdens jouw eerste les kan je een beurtenkaart kopen. Een beurtenkaart kost 60 euro, is een halfjaar geldig en is op al deze lokaties bruikbaar.

Lesmomenten in Oostende :

Met beurtenkaart, inschrijven niet nodig:

  • g4257 Maandagavondreeks van 18u-19u15 (6 euro per les met beurtenkaart)

Buurthuis Oud Hospitaal, Amsterdamstraat 61 (zie kaart)

Data: Elke maandag, behalve tijdens herfstvakantie, kerstvakantie, krokusvakantie, paasvakantie en op feestdagen.

  • g4281 Dinsdagavondreeks van 20u-21u30 (De Loft: 12 euro per les met beurtenkaart; 15 euro per losse les), 20u-21u15 tijdens de zomermaanden (Biopluktuin: 6 euro per les met beurtenkaart)

De Loft, Jules Peurquaetstraat 15, www.deloft-oostende.be (zie kaart)

Data: Elke dinsdag, behalve tijdens herfstvakantie, kerstvakantie, krokusvakantie, paasvakantie, zomervakantie en op feestdagen.

Buitenyoga tijdens de zomermaanden! Biopluktuin/Kinderboerderij De Lange Schuur, Stuiverstraat 599, Oostende

Data: Elke dinsdag tijdens juli en augustus.

  • g4305 Donderdagochtendreeks van 9u-10u15 (6 euro per les met beurtenkaart)

Dienstencentrum ‘t Viooltje, Violierenlaan 3b (zie kaart)

Data: Elke donderdag, behalve tijdens herfstvakantie, kerstvakantie, krokusvakantie, paasvakantie en op feestdagen.

Kleine groepjes, Peter Benoitstraat 12, enkel na inschrijving (zie contact).

  • g4329 Maandagnamiddagreeks van 15u-16u30: reeks per trimester te volgen, elke maandag les, behalve tijdens herfstvakantie, kerstvakantie, krokusvakantie, paasvakantie en op feestdagen. (10 euro per les).
  • g4353 Woensdagavondreeks van 18u15-19u45: reeks per trimester te volgen, elke woensdag les, behalve tijdens herfstvakantie, kerstvakantie, krokusvakantie, paasvakantie en op feestdagen. (10 euro per les).
  • g4377 Woensdagavondreeks van 20u-21u30: reeks per trimester te volgen, elke woensdag les, behalve tijdens herfstvakantie, kerstvakantie, krokusvakantie, paasvakantie en op feestdagen. (10 euro per les).
  • g4401 Donderdagavondreeks van 17u-18u30: reeks per trimester te volgen, elke donderdag les, behalve tijdens herfstvakantie, kerstvakantie, krokusvakantie, paasvakantie en op feestdagen (10 euro per les).
  • g4425 Vrijdagochtendreeks van 9u-10u30: reeks per trimester te volgen, elke vrijdag les, behalve tijdens herfstvakantie, kerstvakantie, krokusvakantie, paasvakantie en op feestdagen (10 euro per les).


Open grotere kaart