Concert

Concert Amalia, 25/11/22 20u, Biohoeve ’t Goed ter Heule, Lauwe

De groep rond Amalia Vermandere heeft een voorliefde voor poëtische creaties. Stemmen worden afwisselend begeleid door gitaar, piano, viool en bas. In haar liederen spiegelt Amalia de wereld in archetypes en metaforen – de wereld in onszelf en om ons heen, belicht door meditatie, wetenschap en telkens variërend zon- en maanlicht. Voor dit concert wordt Amalia (zang, gitaar, piano) omringd door Jozefien Desaever (viool en zang) en Ken Meens (bas) en worden tekeningen van Maaike Leyn geprojecteerd.

Vrijdag 25 november 2022 om 20u
Biohoeve ’t Goed ter Heule, Dronckaertstraat 665, Lauwe

18 euro voor het concert, combiticket met lokaal tapasplankje 28,80 euro (ten laatste aansluiten om 19u), ook nadien nog een hapje mogelijk
Info en tickets via fermebiohoeve@tgoedterheule.be of op 0498/746859 https://www.tgoedterheule.be/index.php/nl/